KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Şehit Hüseyin Emre Kul Ortaokulu

Nis

Ulu önder Atatürk, "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."Atatürk'ün çocuklara arman ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümünde yine aynı sevinç, heyecan ve mutlulukla kutluyoruz.

Bu özel ve güzel günde emeği geçen öğretmenlerimize ,öğrencilerimize ve bizleri yanlız bırakmayan velileririmize teşekkür ederiz..

Dilimizin Zenginlikleri

Haz

Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yürütülen proje kapsamında açılmış olan kütüphanemizin işlevselliğini artırmak adına öğrencilerimize düzenlemiş olduğumuz kitap okuma yarışması sonuçlandı. Yarışma sonucunda öğrencilerimize tarafımızca hediyeleri dağıtıldı.