KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Şehit Hüseyin Emre Kul Ortaokulu

03444120593
AKÖREN MAH. AKÖREN KÜME EVLERİ NO 39 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
* Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaçtır. * Her birey farklılıklarıyla öğrenebilir. * Öğretmenlerimiz benim sınıfım değil benim okulum anlayışıyla çalışır. * Her veli öğrencisini öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilir. * Okulumuzda hem öğretenler hem öğrenenler birbirinin gelişmesine katkıda bulunur, yardımın önemine inanır. * Bütün çalışanlar doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmaz ve gerekenleri yaptıklarında endişeli olmaz. * Her gün ileriye gitmek için bir önceki günden daha fazla çalışırlar.
Misyon
* Bütün öğrencilerimize çağdaş eğitim imkanları sunulması. * Öğrencilerimizi bilgili, kültürlü, bireysel farklılıkları dikkate alan, kendine güvenen, kendisiyle barışık bireyler olarak yetiştirilmesi. * Öğrencilerimiz gelecekte okula çevreye ve topluma yararlı sorumluluk duygusuna sahip, çağdaş bilgilerle donanmış aktif araştıran sorgulayan insanlar olarak yetiştirilmesi. * Öğrencilerimiz yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş insan haklarına saygılı, demokratik cumhuriyeti özümsemiş, Atatürk ilke ve inklaplarına bağlı insanlar olarak yetiştirilmesi.
Öğretim Şekli :
KALORİFER - KÖMÜR